Πέντε χαρακτηριστικά της ταινίας καθαρού βαμβακιού

Χρόνος απελευθέρωσης: 2020-09-18 18:19:44  Hits: 27

1. Υγροσκοπικότητα: η βαμβακερή κορδέλα έχει καλή υγροσκοπικότητα. Υπό κανονικές συνθήκες, η κορδέλα μπορεί να απορροφήσει νερό από τη γύρω ατμόσφαιρα και η περιεκτικότητά της σε υγρασία είναι 8-10%. Επομένως, έρχεται σε επαφή με το ανθρώπινο δέρμα και κάνει τους ανθρώπους να αισθάνονται μαλακοί αλλά όχι δύσκαμπτοι. Εάν η υγρασία του πλέγματος αυξάνεται και η θερμοκρασία του περιβάλλοντος είναι υψηλή, η περιεκτικότητα του νερού στην ταινία θα εξατμιστεί και θα διαλυθεί, έτσι ώστε η ισορροπία νερού του πλέγματος να διατηρηθεί και οι άνθρωποι να αισθάνονται άνετα.

2. Κατακράτηση υγρασίας: επειδή η ταινία βαμβακιού είναι ένας κακός αγωγός θερμότητας και ηλεκτρικής ενέργειας, ο συντελεστής θερμικής αγωγιμότητας είναι πολύ χαμηλός και επειδή η ίδια η βαμβακερή ταινία έχει τα πλεονεκτήματα του πορώδους και της υψηλής ελαστικότητας, μπορεί να συσσωρευτεί μεγάλη ποσότητα αέρα μεταξύ οι κορδέλες και ο αέρας είναι ο κακός αγωγός θερμότητας και ηλεκτρικής ενέργειας. Επομένως, η ταινία καθαρού βαμβακιού έχει καλή διατήρηση υγρασίας και κάνει τους ανθρώπους να αισθάνονται ζεστά όταν χρησιμοποιούν την ταινία καθαρού βαμβακιού.

3. Υγιεινή: η βαμβακερή κορδέλα είναι μια φυσική ίνα, το κύριο συστατικό της είναι η κυτταρίνη και μια μικρή ποσότητα κηρωδών ουσιών και ουσιών που περιέχουν άζωτο και πηκτίνης. Η καθαρή βαμβακερή κορδέλα έχει ελεγχθεί και ασκηθεί από πολλές απόψεις. Δεν έχει ερεθισμό και αρνητικό αποτέλεσμα όταν έρχεται σε επαφή με το δέρμα. Είναι καλό για το ανθρώπινο σώμα να το φοράει για μεγάλο χρονικό διάστημα.

4. Αντοχή στη θερμότητα: η αντοχή στη θερμότητα από καθαρή βαμβακερή κορδέλα είναι καλή. Όταν η θερμοκρασία είναι κάτω από 110 ℃, το νερό στην κορδέλα θα εξατμιστεί και η ίνα δεν θα υποστεί ζημιά. Επομένως, η χρήση, το πλύσιμο, η εκτύπωση και η βαφή από καθαρή βαμβακερή κορδέλα δεν επηρεάζουν την κορδέλα σε θερμοκρασία δωματίου, γεγονός που βελτιώνει την αντοχή στο πλύσιμο και στη φθορά της ταινίας καθαρού βαμβακιού.

5. Αντοχή σε αλκάλια: η βαμβακερή κορδέλα έχει μεγαλύτερη αντοχή στα αλκάλια και η ταινία δεν θα υποστεί ζημιά σε διάλυμα αλκαλίων. Αυτή η ιδιότητα ευνοεί το πλύσιμο, την απολύμανση και την αφαίρεση ακαθαρσιών μετά τη φθορά. Ταυτόχρονα, η καθαρή βαμβακερή κορδέλα μπορεί να βαφτεί, να εκτυπωθεί και να υποβληθεί σε επεξεργασία για την παραγωγή περισσότερων νέων ποικιλιών κορδέλας.

zmkm-800_800.jpg

Προηγούμενος: Χρησιμοποιούμενο ...

Επόμενο: Ταξινόμηση προϊόν...